Bed & Breakfast De Dijk

Zuid Beijerland bij familie van Gendt is nooit meer hetzelfde nadat u bij ons bent geweest. Vriendelijkheid, gastvrijheid, hygiëne, een ruime kamer met boxspring bedden, eigen badkamer, keuken, ingang en een tuin met uitzicht over de polders maakt een verblijf tot een ultieme evaring. Het rustige pittoreske dorpje wat een deelgemeente  is van de gemeente Korendijk ligt aan de zuidrand van de Hoeksche Waard. Hierdoor is Zuid Beijerland de ideale uitvalbasis voor heel veel activiteiten.

Natuur

Geniet van de vele aanwezige natuurgebieden waarvan u één van de mooiste Deltanatuur eiland van Nederland kunt bezichtigen [2 km]. Het eiland Tiengemeten, waar de Schotse Hooglanders, zilverreigers en roofvogels zoals kiekendieven en misschien ook wel de zeearend te bewonderen zijn. Bezoekers krijgen een echt eilandgevoel met vrijheid en weidsheid, wildernis, rust en ruimte in een ongerept natuur waar u planten en dieren kunt bewonderen. Het eiland Tiengemeten is alleen te bezoeken met  de veerpont St. Antonis. Vergeet niet uw verrekijker mee te nemen.

Nog veel meer te doen

U hoeft zich niet te vervelen er is nog genoeg te doen in de Hoeksche Waard en omgeving. Mooie fietsroutes, wandelroutes, golven 9 holes en 18 holes banen, paardrijden, zeilen, kano varen, zwemmen, vissen,museumbezoek enz. Bezoek de leuke karakteristieke dorpen en neem een terrasje met uitzicht op de pittoreske haventjes van, Oud Beijerland,  Numansdorp of Willemstad [10 km] Een strandwandeling aan de Zeeuwse kust [50 km] of maak een rondvaart met de Spido in Rotterdam of gaat lekker stappen en geniet van het uitgaansleven al daar[30 km]. Ontdekt oudste stad van Nederland Dordrecht [25 km ]met zijn historische binnenstad en zijn vele winkels en monumenten, met als trekpleister het Nationaal Park De Biesbosch. Maar het mooist blijft toch voor mij de Hoeksche Waard in al zijn rust.

Translate »